Saturday, August 24, 2013

Sosyallesiyoruz...

1 hafta gecikmeli yaziyorum :) Gecen cuma, Theo tam bir bucuk aylikken ilk defa otobuse binip Nisantasi'na Betty teyzeyi gormeye gittik. Otobuse binmek bizim icin yeni ve onemli bir deneyimdi, kafede oturup bir arkadasla sohbet etmek de... Harika oldu, Theo otobuste uyudu zaten (kesinlikle annesine cekmis!). Galata Muhallebicisi'nde otururken sag olsun Bettina birkac kare cekti de oglumla fotografim oldu.



Ordan da Xavier'in ofisine gittik, babasi masasinin ustunde bezini temizledi Theo'nun, elbette kaka vardi :) Babanin is arkadaslari bayildi minigimize...


Sonra gecen cumartesi de biraz daha uzun bir otobus yolculugunu test etmek icin Bebek'e gittik, Bogaz kenarinda yuruduk ve sabah 10.30'dan aksam 5'e kadar disaridaydik. O gun Theo cok guzel uyudu! Temiz hava bebeklerin uykusu icin gercekten muhtesem. Tabii bebeginiz olunca istediginiz yone degil, ruzgarin yonune gore yuruyorsunuz. Bu yuzden Kurucesme'den Bebek'e yuruyecekken otobuse yeniden bindik, daha ileri gidip Bebek'e geri yuruduk. Cocuklu hayat iste!! ;) 

Gecen hafta sonu benim Theo'yu disarda emzirmem icin alistirmaydi. Fena degildi ama disarida emzirmeye iyice alismam lazim, asil o zaman sosyallesecegiz! Hatta bu yuzden 2 gun once annemle yine disari ciktik ve bir kafede emzirdim Theo'yu. Teknigimizi gelistiriyoruz :) Bekle 'disarisi', biz geliyoruz!!

Bir de gulucukler basladi! Asagidaki surat anneanneye... Bize neden boyle gulmuyor Theo?? :(



Simdi uyuyor minik Theo. Bakalim bugun nerelerin altini ustune getirecegiz...
  

No comments: